söndag 21 augusti 2011

Tv var bättre förr!

Har precis kollar på ett avsnitt av Gäster med Gester så hysteriskt roligt! Det går verkligen inga bra program på tv nu längre. Eller ja, nu när gäster med gester börjat igen finns det ju iaf ett bra program =)
Nu är det bara massa konstiga program som Ullared, Färjan, klassresan, mfl såååå tråkigt!

Vårt liv känns som det för tillfället genomgår en helrenovering. Köket är helt tomt, allt som fanns där står nu ihoptryckt i vardagsrummet hallen har oxå blivit belamrad med grejer. Soffan (och egentligen hela hallen) på övervåningen fungerar som en garderob, eftersom sovrummet ser ut som en byggarbetsplats under strejk. Är så less på att allt ska vara rörigt nu. På torsdag kommer vår nya kyl och frys, så länge har jag haft kylvaror i en kylbag i köket... Finns bara plats för det allra nödvändigaste, men grannen kom nyss över med ett gammalt kylskåp som vi kunde ha tills dom nya kommer.

Golvet till köket kom idag iaf, och det såg jättefint ut. Tror det kommer bli bra när det är klart! Skulle vilja fixa nya tapeter oxå när vi ändå håller på, men vi får se hur det blir med det. Just nu känns det bara som att jag vill få ut köket ur vardagsrummet så man kan börja använda det till vad det är menat till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar