onsdag 15 augusti 2012

Så var det nu slut på lyxlivet

Tösen har nu blivit fyra månader och precis som sin bror sovit som en gud hela nätterna sen hon var bara ett par veckor, men nu var det slut på sköna nätter. När B var 4 månader började han vakna på nätterna och det blev bara värre och värre tills vi tillslut blev tvungna att kontakta spec BVC när han var 1,5 år. Då vände det, nu sover han som en prins!
För några dagar sen började lilla fröken att vakna på nätterna, det började med en gång och sen ökade det snabbt, inatt vaknade hon vid halv elva, tolv och vid tre. Sen vaknade hon igen vid halv sju, men det var B som väckte henne när han trillade ur sängen. Inte konstigt att hon sover som en stock nu.
Jag vill verkligen inte att det ska bli som med B. Orkar inte gå sömnlös i över ett år till! Skärpning!

På fredag fyller jag år! Tanken var ju utgång med några tjejkompisar, men så blir det ju inte tyvärr. Leah vill inte riktigt acceptera flaskan så vi får skjuta på det ett tag. Däremot försöker jag övertala min käre sambo att vi ska gå ut och äta.. Vi får se hur vi gör, han är inte direkt känd för att vara så speciellt romantisk så det kanske blir mc donalds eller pizzeria eller nåt. Vem vet..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar