söndag 11 september 2011

Höst = förkylning

Typiskt!
Vi har blivit förkylda. B vaknade snorig som attans i tisdags och vi övriga i torsdags. Hosta, snor och nu även utan röst (men det gäller tydligen bara mig). Igår fick vi åka till en jour läkare med B för att få hostmedicin, han sov istortsett inget alls natten till lördag, max tio minuters sömn åt gången innan en ny hostattack började. Stackarn, och stackars mig oxå som inte heller sov. Men inatt vaknade han inte förrns kl 5! Tack underbara hostmedicin! =) Tyvärr ville han gå upp då och vägrade somna om, inte lika roligt. Men vad gör det, vi sov ju nästan hela natten utan hostattacker.

I flera månader har vi planerat att använda vår julkapp vi fick av mina föräldrar, nämligen två biobiljetter, middag för två plus barnvakt, men det är alltid nåt som kommer i vägen eller går fel.. =(
Det senaste som var bestämt var att vi skulle se premiären av jägarna 2, allt var klart vi skulle bara boka biljetterna... Men såklart hade vi sett fel och premiären var endast i norrland! Här skulle den inte komma förns en vecka senare, vilket betyder att vi inte skulle kunna då iaf. så nu måste vi vänta i minst två veckor till innan det passar igen. Hoppas att det blir av snart, skulle vara så mysigt. Vi har inte gjort något själva eller haft barnvakt en hel kväll sen B föddes, känns nästan lite pirrigt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar