fredag 22 juli 2011

Oj va dåligt

Dåligt med uppdatering, men vi har haft fullt upp de senaste dagarna.
Igår var vi till Parken Zoo i Eskilstuna, å herregud va roligt B tyckte att det var. Han sov inte en minut på hela dagen och hade inte ens tid att sitta i vagnen. Det skulle springas runt till alla djur och han skrattade och var på ett underbart humör hela dagen. Han sov en halvtimme i bilen påvägen dit och en halvtimme påvägen hem. När vi var inne hos getterna bara skrek han av lycka varje gång han fick klappa dom. Har aldrig sett honom så glad en hel dag, från morgon till kväll inte ett enda gnäll =) Nu är han ett väldigt glatt barn, men han brukar ju alltid gnälla om något, speciellt om han inte sovit. På vägen hem stannade vi hos min morbror och hans familj för lite fika, där fick han en trambil (lite stor än, men den var rolig att sitta på ändå)

Nu börjar det bli dags att planera 1års kalaset. Det är ju bara en vecka kvar.

Vi var förresten och hälsade på nya kusinen =) 4 dagar gammal bebis, sååå underbart! Man blir ju inte liiiite sugen igen =) myyyys!



Skrev detta inlägg igår kväll, men någonting hände så det publicerades ej. Orkar inte skriva ett nytt nu, så jag tar detta ist.
Tack å hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar