måndag 2 maj 2011

Dåligt

Gud vad jag är dålig på att blogga. Haha, tre inlägg på hela april. Mycket dåligt! Skyller på att jag har en 9 månaders racerbäbis här hemma och inte hinner med annat än att hålla koll på att han inte river hela huset =)
Vi här nämligen börjat ta oss fram med hjälp av egen kraft, och gåstolen har blivit bortplockad.
Han iofs gått (när man håller i händerna) i flera månader, men nu släpper han och vill gå själv. Vilket kanske inte alltid går så jättebra, men han kan stå själv ett litet tag innan han druttar på rumpan, och några steg kan han ta utan stöd.
Krypa.. Ja, eller vad man nu kan kalla det, jag skulle säga mer åla/krokofant gång, det är inte så jättekul nu när han insett att han kan ta sig fram på två ben helt själv (nästan =)

Tandläkartid har vi fått också, bara det att det är ingen som får titta i hans mun, han biter ihop snabbt som sjutton och blir arg som ett bi om man fortsätter försöka. Lycka till tandis =)

Valborg har varit trevlig. Vi har varit hemma hela helgen och tagit det lugnt, inte ens någon brasa såg vi. B var fortfarna lite förkyld och hostig och det blåste så mycket så vi satt hemma i värmen och mös ist med trevligt sällskap och god mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar