fredag 17 december 2010

Trööött!

Har inte sovit en hel natt på typ en månad. Jag är konstant trött och känner mig nästan svimmfärdig emellanåt. Så typiskt, precis när man vant sig vid att få sova hela nätter och lite till så kommer en sån här period.  Hoppas bara att det är som alla andra perioder som går över hyffsat snabbt.

Bvc igår, och det verkar som vi kanske inte behöver byta. Kom ju inte riktigt överrens med distr. sköterskan vi hade där så funderade på att byta till det andra Bvc i stan, men igår fick vi en annan sköterska som var jättegullig. B verkade gilla henne också. Man vill ju inte gå till en sköterska som det tydligt märks att ens barn inte gillar. Varje gång vi träffade henne skrek han hela tiden, men när hon inte var där var han glad. Så vi får se om vi kan fortsätta gå till den nya sköterskan så slipper vi byta. Jag gillar vårt Bvc för dom hittar på massa roliga aktiviteter och olika sorters träffar hela tiden som det andra inte gör, och de gäller bara om man är listad där.
Hur som helst, stor har han blivit =) lite drygt 7 kg och 64,5 cm, stora killen! "Han ser ut att vara mycket välmående och väldigt bra utvecklad" Min lillkille =)

Tröjan kom igår. Tur! Så ikväll ska det julbordas av bara den =) Mums*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar