torsdag 16 juni 2011

Klockan är mitt i natten...

... och jag sitter framför tvn med datan i knät. Varför har jag inte gått och lagt mig??! Kommer ju vara dödstrött i morgon.
Jag har iaf lyckats få ihop de nya utmöblerna! Hittade den där skruvgrejen på ikea, men när jag nästan skruvat ihop allt visar det sig att det saknas ett hål i stålramen i fåtöljen. Vaf****n!!!
Arg som ett bi ringer jag D som är påväg till Umeå och kommer inte hem förrns i morgon kväll och gapar nåt om att vi aldrig mer ska köpa nya möbler osv. Snälla älsklingen ringer grannen som kommer springandes med borrmaskin och järnborrar (heter det så?) och fixar ett nytt hål.
Nu står soffruppen på altanen och ser så fin ut så =)
Tack snällaste granne för att du alltid hjälper till!

Håret då... Bästa frisören på denna jord lyckades såklart fixa håret! Inte för att jag tvivlade på henne, hon är BÄST! Har alltid blivit nöjd när jag gått till henne. Alla andra frisörer är talanglösa!
Hur som haver.. hon lyckades få bort typ ALLT rött och det blev blont igen. Såklart lite åt den ljusröda nyansen, men ändå blont.
Nu ska jag bara vänka mig vid att jag inte ser hur som hej kom och hjälp mig i håret varje gång jag ser mig i spegeln, det går nog fort =)

Åååhhh, nu gör dom reklam för Sunes sommar. Jag älskar Sunes sommar! Måste nog se den snart =)

Nu ska jag kila en trappa upp för att lägga mig ner och somna till små underbara snarkningar.

Sovgott

1 kommentar:

  1. känner igen det där...jag sitter med och nattugglar framför datorn jämt och ständigt och sen undrar jag avrför jag är så trött när signe vaknar kl 07 :-o Trevligt med hjälpsamma grannar, det är bra att ha :-) Visst är tapeten fin, dyr, men värt det ändå. Vi valde att ha en fondvägg så blev ju priset överkommligt :-) Vet inte ännu med kopporna, hon har fått två till men osäker på om det verkligen är vattkoppor...ska ringa bvc i morgon

    SvaraRadera